Tijd en aandacht voor uw gezondheid. Terug naar Medsen

Disclaimer

Medsen Apotheek biedt via zijn eigen website online kennis en informatie aan over geneesmiddelen en andere aan gezondheid gerelateerde onderwerpen. Hiermee optimaliseert de apotheek zijn klantenservice en kunnen bezoekers van de site 24 uur per dag informatie krijgen.

De bouw van de website en online systemen voor Medsen Apotheek wordt verzorgd door Qcontrol, een full service internetbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en andere online oplossingen voor instanties binnen de gezondheidszorg. Qcontrol ondersteunt Medsen Apotheek bij het bieden van online zorg aan de consument. Een ervaren en deskundige redactieraad van apothekers en een redactie van terzake kundige journalisten waarborgen de kwaliteit van de informatievoorziening op de website van Medsen Apotheek.

Medsen Apotheek en Qcontrol aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

Deze site is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox, Chrome, Microsoft Internet Explorer versie 11.0 en hoger.